Corrie Loogman
41301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41301,theme-cabin,cabin-core-1.0.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Corrie Loogman

Bestuurslid, gepensioneerd lerares speciaal onderwijs.

Tijdens mijn bezoek in januari 2016 zag ik in de sloppenwijk Kiandutu ondervoede kinderen van tienermoeders in slechte woonomstandigheden. Maar ik zag ook diezelfde vrouwen met ondersteuning van Kenyaanse social workers en counselors van KOP doelen bereiken die voor hen de poort naar de toekomst kunnen zijn.

 

Ik ben 45 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. De eerste jaren in het regulier onderwijs en ruim 40 jaar in het speciaal onderwijs in Amsterdam. Op de Heldringschool (zmlk) heb ik verschillende functies vervuld: leerkracht, ambulant begeleider en de laatste jaren video interactie begeleider. Voor mij stond al die jaren centraal het samen met ouders en betrokkenen rondom het kind zoeken naar oplossingen voor deze verstandelijk gehandicapte kinderen met opvoedings- en onderwijsvragen. Deze kwaliteiten zet ik in voor het onderwijsprogramma van KOP.