Wat wij doen
23
page-template-default,page,page-id-23,theme-cabin,cabin-core-1.0.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Wat wij doen

Wat wij doen

KOP is gesitueerd in het hart van de grote sloppenwijk Kiandutu nabij de stad Thika in Kenia.

Wij investeren in (aanstaande) moeders, verzorgsters en kinderen die wonen in Kiandutu.

Hierbij richten wij ons op twee pijlers: onderwijs en gezondheidszorg.

Ontwikkeling

Wij geloven dat het voor veel kinderen in Kiandutu mogelijk is om zich dusdanig te ontwikkelen dat zij de sloppenwijk op volwassen leeftijd kunnen verlaten en in een betere omgeving hun eigen kinderen kunnen opvoeden. Hiermee wordt de cirkel van armoede doorbroken.
Seminars

Kennis is macht. het opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en misschien het belangerijkste van alles: een manier om uit de sloppenwijk te geraken. Het kan! Met uw hulp.

Moeder en kind zorg

Gezondheidzorg is niet of nauwelijks aanwezig of niet te betalen voor de gemiddelde jonge moeder. Essentiele hulp is daarom afhankelijk van uw hulp.

Ondervoede kinderen

Voedzame maaltijden zijn geen vanzelfsprekendheid in de sloppenwijk van Kiandutu. Met uw hulp vangen wij ondervoede kinderen op en voorzien hen van twee maaltijden per dag.

Onderwijs

Ieder kind heeft recht op onderwijs. KOP heeft een programma ontwikkeld waarmee drop-outs in een paar maanden worden klaargestoomd om door te stromen naar het basisonderwijs.

430

Seminars gegeven

2110

Alleenstaande moeders geholpen

600

Maaltijden voor kinderen gerealiseerd

500

kinderen onderwezen