Rein en Marion in Kiandutu
50576
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50576,theme-cabin,cabin-core-1.0.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Rein en Marion in Kiandutu

Half maart vertrekken Rein en Marion weer naar Kenya en rijden ze over deze weg. Ze bezoeken onze projecten, coachen het team in Kenya en stemmen weer veel zaken af met onze partner Marnix van Macheo Children’s Centre. Vanzelfsprekend betalen we zelf voor ieder bezoek aan KOP de reis- en verblijfkosten.

 

 

Rein (bestuurslid) en Marjon (ambassadeur) een bezoek aan Kiandutu. Op 18 nov. hebben zij één van de KOP seminars voor het Tienermoeder programma bijgewoond. De zeer motiverende presentatie werd gegeven door twee leerkrachten van het Christina Industrial Training College. Aanwezig zijn 20 tienermoeders die nieuw in het programma zijn. Een van de Tienermoeders (17 jaar) die al langer in het programma zit komt ter inspiratie langs en laat vol trots haar certificaat Food and Beverage zien, die ze deze maand heeft behaald (zie foto). Na de seminar spreken Rein en Marjon degene die het Tienermoeder programma begeleid, Julia, en nemen de kwartaalrapportage met haar door. Zij krijgen een goed gevoel bij het programma en de resultaten die tot nu toe geboekt zijn.